Våra erbjudanden

Framtidssäkra digitala produkter, tjänster och processer för bygg- och tillverkningsindustrin.

Konsulttjänster

Med djup insikt i branschen erbjuder vi rådgivning inom visuella digitala processer för underlag till rätt strategiska beslut.

Läs mer

Workshops

Genom workshops kartlägger vi er nuvarande situation, identifierar era behov och tar fram en plan för er visuella digitala transformation.

Läs mer

Produktvisualisering i 3D

Vi visualiserar era produkter i 3D på ett engagerande och lättförståeligt sätt för visning på webb och mobila plattformar.

Se exempel

Laserskanning

Ta verkligheten in i projekteringen genom 3D-laserscanning. Vi levererar allt från punktmoln till färdiga modeller beroende på era behov.

Läs mer

3D skanning av objekt

Med våra inarbetade processer för 3D skanning erbjuder vi ett snabbt sätt att digitalisera stora mängder av föremål eller maskiner på ett kostnadseffektivt sätt för visning på webb och mobila plattformar.

Se exempel

 

AR / VR

Med kraften hos AR/VR har vi i tio års tid skapat applikationer för företag. Vi ger dig förutsättningar att på ett överlägset sätt informera, kommunicera och marknadsföra produkter och tjänster samt effektivisera er produktion, service och kunskapsöverföring.

Se exempel

 

Dynamisk digital tvilling genom 3D och IoT-data

Vi hjälper dig att visuellt hantera din uppkopplade IoT data i realtid direkt på webben. Ny insikt och enkel åtkomst gör att du kan fatta snabbare och mer informerade beslut.

Läs mer

 

Smarta applikationer för mobil och webb 3.0

Vi bygger och integrerar framtidssäkra applikationer baserade på öppna standarder inom er organisation, anpassade för mobila enheter och web 3.0.

Läs mer

 

 

 

The best way to predict the future is to invent it!

Allan KayInventor of C++ programing language