Partners

Branschens starkaste nätverk med ledande aktörer inom Digital Business Transformation

Great minds think alike.

3D Interactive kan genom ett brett och kompetent nätverk med branschens ledande aktörer inom Digital Business Transformation erbjuda kompletta tjänster och lösningar för er fortsatta digitalisering. Vi guidar er från start till implementering och förvaltning.

Vårt dedikerade, internationella team består av affärsutvecklare, arkitekter, IoT experter, 3D/VR/AR-artister, grafiker, programmerare och forskare.

 

I över 30 år har PTC gjort det möjligt för kunder att ligga steget före. Som ledare för digital transformation teknologi är PTC:s vision och portfölj av tekniker alla anpassade till samma koncept: Att hitta möjligheter för industriell innovation att överbrygga gapet mellan det fysiska och digitala.

Läs mer

 

Gleechi AB grundades 2014 av prisbelönta företagare och högt rankade forskare från robotforskningsgruppen vid KTH, Sveriges ledande tekniska universitet. Teamet kombinerar erfarenhet av mänsklig datorinteraktion, maskininlärning, datorsyn och algoritmutveckling från både akademi och industri.

Läs mer

 

Som en ledare inom BIM-processer sedan 2007 har Aedis slutfört och leverat över 500 laser-skanningsprojekt vilket lett till en oöverträffad kunskap och expertis inom området. Genom att erbjuda det senaste inom laserskanningsteknik kan Aedis erbjuda "digitala tvillingar" som håller byggtolleranser med millimeterprecision.

Läs mer

 

Dynamo har sedan 2009 byggt mobila upplevelser i världsklass och har arbetat med några av Sveriges största och prestigefyllda varumärken. Teamet består av utvecklare inom iOS, Android, UX/UI och fullstack med många olika bakgrunder och med erfarenheter från olika branscher. Alla delar en passion för vassa mobila lösningar.

Läs mer

 

Delphium hjälper företag med varje steg i en framgångsrik Internet-of-Things-implementering (IoT). Från idé till färdig affärsmodell, genom mjukvara och hårdvara samt tillverkning och kommersialisering.

Läs mer

 

V.I.S.E. hjälper sina kunder att utveckla sin verksamhet. Genom att tydliggöra verksamhetens processer skapar vi samsyn och ett gemensamt engagemang för att driva företaget framåt. Genom att låta medarbetare från olika delar av verksamheten vara med på våra workshops tar vi tillvara på den samlade kompetensen i organisationen och skapar lust och förmåga till förändring.

Läs mer