Webb 3.0

NĂ€sta generations webapplikationer i 3D.

Fördelar med Webb 3.0

Webb 3.0 möjliggör visuella och skalbara lösningar för företag att framtidssÀkra sin verksamhet. Vi gör det genom anvÀndning av öppna standarder som ej Àr lÄsta till specifika programvaror eller format. Med webb 3.0 kan Àgandet och kontrollen av data och processer ÄtergÄ till organisationen.

Nedan följer bara nÄgra fÄ exempel pÄ fördelarna med Webb 3.0

TillgÀnglighet

Arbeta intuitivt med Webbaserade 3D applikationer och jobba visuellt med 3D-modeller och miljöer för ökad förstÄelse direkt pÄ webben utan att behöva installera externa programvaror.

SĂ€kerhet

BehÄll din data inom organisationen och skapa ett lokalt cloud nÀtverk. LÄt organisationens information och data samt uppkopplade IoT- enheter prata med varandra utan att datan skickas till tredje part.

Internet of Things

Koppla upp maskiner, lokaler och inventarier för att dynamiskt uppdatera de digitala 3D modellerna samt samla och lÀnka data för optimering av dina processer.

LĂ€nkad data

Möjliggör för maskiner eller enheter att förstÄ innebörden eller "semantiken" i informationen pÄ webben. Detta lÀgger grunden för en avsevÀrd förenkling av informationsutbyte mellan system och dataintegration.

3D webben - Exempel

Webb 3.0 Àr redan hÀr och den kommer förÀndra landskapet för Spatial Computing. Möjligheterna till att göra mer avancerade 3D-lösningar direkt pÄ webben kommer minska behovet av att bygga separata applikationer.

Laserskannad digital tvilling

Ta del av punktmolnsdata och dela organisationens BIM- data med medarbetare pÄ ett enkelt sÀtt.

Kom igÄng med Webb 3.0

Ett fÄtal företag har börjat jobba mot Webb 3.0 och de flesta har Ànnu ej förstÄtt möjligheterna som uppstÄr genom att systematiskt implementera lösningar och jobba mot Webb 3.0 i sin verksamhet. VÄr lÄnga erfarenhet inom Spatial Computing tillsammans med vÄrt starka nÀtverk gör att vi kan skapa och implementera visuella framtidssÀkra digitala produkter, tjÀnster och processer med stöd i webb 3.0.