Augmented reality

FörstÀrk verkligheten med hologram

Fördelar med Augmented Reality

Den verkliga styrkan med Augmented Reality Àr att det aktiverar vÄrt absolut starkaste sinne för insamling och hantering av information, synen. Av de 11 miljoner byte data hjÀrnan processar varje sekund, processar ögonen 10 miljoner byte.

Nedan följer nÄgra omrÄden dÀr Augmented Reality kan hjÀlpa er organisation.

Service & UnderhÄll

Med Augmented Reality ger vi era servicetekniker visuella instruktioner som steg för steg visar alla arbetsmoment som skall genomföras.

InlÀrning & Utbildning

Visuella instruktioner och manualer möjliggör en snabbare inlÀrningsprocess. Genom att anvÀnda Augmented Reality visas instruktionerna upp i sin verkliga miljö.

Marknadsföring & FörsÀljning

AnvÀnd Augmented Reality för att leverera digitala produktupplevelser till dina kunder. AR förkortar försÀljningscyklerna, minskar kostnaderna för marknadsföring och försÀljningslogistik och gör att kunderna skiljer dig frÄn konkurrensen.

Produktvisualisering

Med Augmented Reality kan vi placera produkter av alla möjliga slag i sin verkliga omgivning och snabbt fÄ en förstÄelse för hur dessa passar in. PÄ sÄ sÀtt minskas risken för fel beslut i designprocessen och man sÀkerstÀller en sÀkrare leverans.

Hur anvÀnder man Augmented Reality?

AR- tekniken mognar snabbt och ny hÄrdvara lanseras löpande. Nedan följer de vanligaste sÀtten att anvÀnda Augmented Reality pÄ.

Det absolut vanligaste sÀttet att konsumera Augmented Reality pÄ idag Àr genom sin Smartphone eller Surfplatta. Fram tills nyligen har det krÀvts att man laddar ner en app för att kunna uppleva augmented reality men för nyare Smartphones kan vi nu erbjuda AR direkt i webblÀsaren.

Om du har en kompatibel enhet kan du se dessa modeller i AR direkt frÄn din telefon genom att trycka pÄ AR button knappen i nedre högra hörnet

Microsoft

Hololens

HoloLens 2 erbjuder marknadens mest bekvÀma och uppslukande upplevelse av Mixed Reality, med branschledande lösningar som levererar vÀrde inom nÄgra minuter.
Augmented Reality i HoloLens 2 kombinerar en trÄdlös enhet med appar och lösningar som hjÀlper mÀnniskor i ditt företag att lÀra sig, kommunicera och samarbeta mer effektivt.

Kom igÄng med Augmented Reality

MÄnga företag har pÄbörjat sin digitaliseringsresa och vissa har Àven kommit igÄng med AR. Med branschens lÀngsta erfarenhet inom Augmented Reality erbjuder vi visuella framtidssÀkra digitala produkter, tjÀnster och processer med hjÀlp av Augmented Reality.